Hadiah+batuk

buat hubby terchenta... kemarin dulu gi rendam mata kat kedai cendrahati. niat tu nak beli cekak rambut jek, kona punya kona ternampak benda alah comil nih.. terpaut terus... yang best tu ada Husband & Wife, itulah yang buat lagi hati ku ini tertarik. sementara hubby kat pej pos, i samar la sepasang.. saja belikan tuk my hubby sbb kebetulan tabung dia penuh... cute kan..



dalam masa yang sama, dah 3 hari i batuk... huhuhu... sbb apa? lately ni panas hokeh! i tiap2 jam sampai ke malam tonggang air sejuk. yang bestnya, hari sabtu dalam rumah i sebuk2 buat kenuri arwah sempat lagik beli aiskrim ni yang beharga RM1, i belis 10 batang... nah ambik... i memang suker u.. tapi i makan 4 batang je, yang lain tinggal tuk my family... nah ambik, hari ni i dah tak da sora dah+batuk..