Kaki Kus Dah Bengkak

assalamualaikum...
tak da mud la nak update blog... tak update??? tiap2 minggu ada cita pun saya kata tak update... :p

tadi masa saya call kakak, sembang punya sembang sambil tengok kaki, dalam hati "hai...semacam ja kaki aku nih?" tekan tengok, hemmmm sah!!!! kaki dah mula bengkak..

saya baru 18 minggu, tak awal sangat ker?

semalam balik dari penang, masa gi toilet dari betis rasa semacam ja.. kebas, ingatkan tak da apa. so hari ni terbukti, memang bengkak...