Ultrasound


salam semua... kemarin ayu gi scan my baby... sangat hepi... dalam keta masa ondeway tu ayu dah pesan kat baby "nanti bila doc nak scan adik, adik jangan buas-buas tau. nanti doc susah nak cari."

1st, baring, doc sapu jel, pas tu scan terus. tak sabar nak tengok baby... mula je letak doc cari kedudukan jantung.. bila dia tarik dari kanan ke kiri ayu nampak susuk tubuh badan baby.. so cute.. tulang baby semua ok, kepala dia tangan dia, bila mai tang jari jemari dia tu yang buat ayu tak tahan, ayu senyum jek.. jari di seolah-oleh melambai tangan kat ayu.. so sweet... rasa macam nak cium-cium je.. jantung ok, kaki pun ok.. cuma girl or boy je ayu tak tau... tapi tak pe awal lagi kan...

alhamdulillah... baby pun tak banyak gerak... baby mama sangat la cute... mama suka tengok jari adik... i luv u baby...

ni bukan pic baby ayu, tapi gaya lambaian dia lebih kurang macam ni :)