Berbuka kat luar??

Bab keluar bejala pegi makan, ke mall atau apa yang perlu keluar berjalan memang lama dah kami tak buat. sejak Adam Amsyar makin aktif ni memang susah sikit. dia tak mau dok diam, tak mau kena pegang. lari tak hiraukan orang. so masa beli baju raya kat dia aku ambil cuti sebab kebetulan hari tu check perut sebab aku turun berat badan. en papa pun aku minta cuti sekali sebab tak larat rasanya nak drive.

 
bukan nak seronok, tapi bila pegi beli baju raya kat Adam Amsyar dia tak ikut, mudah sangat kerja, semua jadi cepat sabab kami laki bini tau saiz dia. Alhamdulillah Allah pemudahkan semuanya...
 
dah petang tak larat nak kejan balik, kami bernuka kat luar. ni pun 1, las makan kat luar aku pun tak ingat beberapa bulan lepas. ni ksli ke 2 ke bangkok station. memang tempat fev selepas BM Tomyam buka cawangan lain. paling best siakap stim lemon.. perhhh kecoq ayaq lioq.... tempat di Bandar Perda. dulu kat permatang pauh, makan dengan kawan2, masa tu Adam Amsyar setahun lebih kot..


menu fev!!! time ni kailan ikan masin je tak mai lagi... perasan x nasi 3?? sebenarnya 4.. hahaha...