going to ikea

Assalamualaikum....

Lamanya tak update blog. tuan blog cuti seminggu dari rabu lminggu lepas... pas tu ekorang kemalasan melanda sebab makan daging manyak... hehehe...

Minggu lepas Khamis sebelum raya, ai n en suami planing pegi barang area mana tah pas tu si binik teringin nak pegi ikea. dah alang2 sampai sana kan.. tak jauh pun jab je dengan pertolongan enchek gps... hahaha... layan cerita begambar yer...

 singgah kat sini mai borong barang... gila + tengok + masuk + beli = habis duit.. hahaha...

 barang2 yang sompat beli... mainan budak punya banuak. kalo aku buka kedai  kompom beli.. hahaha... tamak..

 keluar pasang gps terun menuju ke ikea... sangat mudah bila ada gps ni... alhamdulillah semunya berjalan dengan lancar....

 jam 1 lebis dah sampai... lega...

 tuan blog... sukanya walpaper jam tu...

 xsen dengan bag je, barang beli tak banyak pun... planing nak beli set almari tv, pas tu kiv sat.. hahaha...

 "pa, nak doi nihhhhh" memang nampak best je, tak tak duduk la... putus karang mampos aku...

 berehat, suami ku kesakitan kakian... macam ayat devid teoh plak.. banyak ter mer ber meng.. hahaha...

 ok nampak foodcort terus nampak meat balls.... pertama kali weh.. tengok step beli... sekali nampak aku punya meat balls sikit.. huhuhuhu.. ok lah.. berangan nak tapau, tapi tapawer tak bawa plak... malas plak nak beli kat bawah.. maknanya padan muka lah...

 ai punyer

 en suami punya...

 
 tuan blog sangat teruja pestime makan... kombinasi dengan jem sbry tu memang sangat best!!!

 muka tak puas hati sebab tak makan nasi...

 bila dah bayar beli barang nampak aiskrim mesin yang pakai token.. singgit je pun... untuk memaniskan lidah sendiri... kul 4 lebih keluar dari ikea...

 hohoho orang kaya........kaya pipi...

 singgah kat hentian makan sup panas2...

 kipas 1 bilah je rasayanya panjang 3 meter atau lebih... 1 kipas je, aku yang dok kat hujung pun rasa sejuknya... sepanjang perjalanan balik dari KL memang hujan lepat tak berenti.. aku memang angkat kain putih la... langsung tak nampak.. syabas buat en suami yang bejaya memandu dengan baik dan selamat sampai ke rumah jam 8 lebih....

tak nampak Adam Amsyar kan???? memang tak bawa dia.. planing nak cepat suma... bila ada dia mungkin makan masa... nanti mama bawa jejalan lagi ya... update Adam tak de apa sangat.. masih tak boleh bercakap, tapi sekarang ada bunyi da mu ma ga du bla bla...