rayaopis

Assalamualaikum...

rasanya aku dah ketinggalan ketapi Syawal.. baru nak update gambar majlis raya kat opis aku... buat daerah sini ja, tiada jemputan luar...

layan n3 begambar ya.... malas nak cita panjang tapi yang ai tau tahun ni sangad best!!!

 
muka orang sangad suka okeh...
weols ladies...
dalam ni suma orang opis aku.. ada yang korang kenal??

the menus ai yang buat.. santek kan?
kek chocolate + banana

tapai

roti jales
rendang + ketupat jangung
sate + nasi himpit + kuah kacang
kembeng panggang yang sangat best sebab ada goslow...
mee kuah

aku punyer untuk pusingan pertama
ni pusingan ke 3, apa tu?
RUSUK kesemuanya ok....
sebelum tu baca yasin..

wati, ai n kak safa.. tak boleh belah betui tengok muka kak safa...
last pic yang semua sudah kenyang...