Buah Kampong

Assalamualaikum korang...

rasa lamanya aku tak update blog nih. nak update sikit2 la yer. last week kakak aku dari aloq staq balik kampung. musim buah kat rumah mak aku. alhamdulillah tak menang makan buah kali ni. rumah mak aku ada pokok durian, rambutan, manggis, dokong, langsat n cempedak. cempedak belum masak sepenuhnya lagi. balik rumah mak petik jer.. best sangat. untuk aku mak ada pokok kampung ni.

de rem-both-than


sangat sedap



de dokong

my peberet yum yum...


en papa sedang kait manggis




de kakak n bil.... banyak kan... untuk diaorang bawa balik aloq staq..



sementara tu, boboy aku ni seronok dok menyapu. pntang jumpa penyapu. like papa like adam...