b u s y

Assalamualaikum kepada korang suma yang rajin masuk blog kesayangan aku ni. rasa lama tak hap det blog aku ni. kebizian yang teramat sangat nih!! rasa macam nak teriak (menagis) pun ada. aku nak cuti sok pun tak dapat. boa siap minta buat OT lagi minta siapkan sebelum minggu depan.

Nak cita sikit keja yang bz sangat nih. 1, HRMIS. so sebagai kerani aku kena buat untu semu staff bawah aku. walaupun depa ni ada pegawai atas sendiri. hal cuti n kursus aku kena keyin 1 per 1, sorang per sorang. mana dengan SBPA lagi aku nak satel. nasib la ada orang kat ofis yang sangat baik hati satel bab kursus. SBPA pun aku tak sempat habis, nasib juga kawan baik aku kat daerah lain yang baik hati satelkan semua.

Cuti pun tak lulus.. nasib aply minggu ni dapat cuti. gigi aku dah sakit gila dah. memang dah nak kena cabut dah ni. naik magrain aku. la ni nak satel SKT aku plak. aku dok pulun kat orang, aku punya tinggal hari ni nak kena satel.

nanti aku hap date lagi yer... sayang korang...