Maternity Makeup

hi all...
unntuk pengetahuan sekelian kengkawan yang rajin masuk blog ayu... ayu dah buat maternity photoshoot kemarin petang kat penang island, area belakang balai polis (classic theme) & kat botani garden...

lepas ke klinik tuk check ayu gi makeup sat kat orang yang bertanggungjawab untuk ayu cantik masa wedding dulu... ZAM, dia makeup cantik, so dia saja dalam kepala otak nih... dengan cas yang amattttt murah, ayu pun puas hati sangat2 & dia makeup mcm ayu mahukan...

petang kitaorang terus ke penang gi shoot dengan AZZAHARRY dan juga orang kuat masa wedding ayu tu photoshoot n kali ni ayu nampak dia jek... harga pun amatttttttt la berpatutan, ayu tak rasa rugi pun... bahkan hepi sangat2...

gambar ayu dalam 1 week siap la, so minggu depan jugak la kan... tak sabo nak tengok... berpeluh sakan, bergolek sakan tapi semua tu membuahkan senyuman...

hubby n azzaharry risau gak jadi apa2 kat ayu masa nak naik botani garden tu, tapi ayu ok jek, tapi masa naik bukit tu boley tahan gak la fenatnyer... masa turun tu ayu dah rasa sakit kat pinggang belah kiri (sakit macam... kalo kita lari lama2 sakit kat pinggang kan.. ha macam tu la sakitnya) tapi ayu ayu konrol gak tak nak bagi hubby nampak... alhamdulillah lama sikit, jalan slow dah hilang rasa tu...
-
cita bab makeup plak... ayu memang nak macam ni, kat mata nampak hitam tak sarat sangat.. (nampak gak sarat kan) tapi bila kita ambik gambo tak nampak 'ketebalannya'... cantek tak???
-
before-muka pucat (sbb pakai bedak baby ajek) kening tebal sikit... hehehe
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
after-kening dah nipis, muka dah tebal, bulu mata pelesu, siap paki CL wedding ari tu lagik...


ayu suka kat part mata ni... nak belajo tak reti...
mata ni cantek tak?? cakap cantek jugak!!!! comey la suk...

masa photoshoot memang tak da gambar de making off, so yang ni jek yang ader pic kami berdua...
see.... my belly dah beso khennn....

special thank`s 4 mu hubby yang sanggup berpeluh mengikut kerenah binik dia nih, azzaharry jugak, sanggup berpeluh + kena ketit semut masa dok menerap kat atas rumput, rela panjat pokok, kutip daun2... last 4 zam yang sudi makeup aku tengahari buta bagi nampak aku comey... i suka u... tqvm all....