7 Month Pregnant

Assalamualaikum...
Alhamdulillah, dah 7 bulan saya mengandung... dah 7 bulan ni baru saya mula rasa sedikt 'sakit'... perut rasa berat sikit kat belah bawah, nak tido pun kena mengiring, kalo posisi melentang tak boleh nak tido... pinggang dah mula selalu sakit, bila duduk bersila memang susah la nak bangun...
Seterusnya minggu ke-30. Puan perlu banyak berehat. Jika puan tidak bekerja, pastikan puan mendapat rehat yang cukup pada hari siang. Pada waktu malamnya pula, pastikan puan tidur awal dan dapat tidur dengan selesa. Tips tidur - angkat sedikit kaki dan letakkan beberapa biji bantal di bawahnya. Jadi minggu-minggu terakhir ini kita secara rumusannya perlukan rehat yang cukup dan selesa.
ni pic saya last week.. tak sempat nak tempek... nampak ceria kan... tapi petang dah tak ceria... nanti saya cerita kat entry seterusnya k...