Positive Parenting Workshop

Assalamualaikum...
 
Hari tu join parents & teacher 1 workshop di Hospital Bukit Mertajam. program ini menggabungkan beberapa ibu bapa datang dan berkongsi masalah anak masing2 yang menpunyai autisme. teachers pun banyak beri tunjuk ajar apa yang perlu dibuat masa dirumah.. siap bagi jadual apa yang anak kita buat, apa yang dia gemar, apa yang dia tak suka...
 
sangat bagus.. sekurang2nya ibu bapa seperti kami tidak simpan perasaan dalam hati je. kita boleh luarkan.. tapi tak luah la banyak2 sebab kalau luah banyak2 nanti pakat menagis.. huhu...


dapat juga menambah ilmu pengetahuan mendidik anak dirumah.. kekadang kita terlupa anak kita sebenarnya banyak kelebihan, tapi kita asyik nampak keburukkan yang ada...
 

my asben.. ada 2 pasang je, yang lain ibu datang sorang...

jadual kena buat kat rumah... tulis apa benda baik dan buruk anak buat... berkongsi dengan teacher kat terapi...
 
nampak bagus sangat, tapi tak pandai pun...
 
kul 2 ptang habis... sangat suka.. semoga ibu bapa lain berpeluang juga ya...
 
Balik singgah kedai buku hasani cari buku ini untuk rujukan dan doa2 untuk ibu bapa yang anaknya autisme...
 
RM17.00
 
Lepas tu beli kat budak musyuk ni keta mainan upah kena tinggal dengan maktok pada hari mama papa bercuti... sori sayang...