Hai la dinding....

Ok, proses shiling dah selesai... sekarang nak tunggu abang ipor pasang lampu2 n kipas2... sementara tunggu depa balik mai penang, en papa nak cat rumah dulu. dah alang2 barang beselerak kan...
 
So ruang tamu warna hijau menjadi pilihan... so bermula lah aktiviti mengecat...
 
 
 tera kan.... memang tera la.. kena tara la, tak kan nak suruh bini yang mengecat khen.... hahaha... so hari ke esokkannya balik la tengok hasil cat kemari tu... sekali tengokkkk!!! ayak!!!!
 
 
 bekas contengan Adam Amsyar masih melekat seperti baru diconteng...
 
 
 
macam davinci code dah sayang oooii alib ba ta abc 123 muka orang semua ada... memang tak cat putih dulu sebab ingat tak nampak... hadoiii....
 
so buat 1 line, nak cat putih plak dibahagian bawah, pas tu baru tampal hijau balik... nak tau, cat putih pun dalam 5 kali kami tampal sebab nampak jugak bekas pen yang diconteng... last sekali aku buat sorang2, aku letak tebal sikit cat putih... kemarin aku tengok balik, nah hai!! tak nampak dah... lega mata... lepas ni tak tau la kalau dia conteng balik mau teriak aku.....