@ Coral Bay Resort Pangkor-Day 4

ok, ini hari last, petang nak balik dah. so pagi2 kul 8 dah pi snorkeling sebelum tu sarapan dulu. sorang RM25/snorkeling. lepas la rasa gian snorkeling ni. cewah gian kunun, ni baru 2nd time. 1st time dulu aku gi kat pulau gemia terengganu. kali ni lagi best sebab ramai geng join.

 naik botttttt.....
 syok berangin je...

 ok dalam 15 minit sampai dah tempat tu setelah bermacam-macam batu driver bot tu tunjuk...
ai & zue, kalo korang perasan gambar bawah kanan nampak ikan bilis kan, atas kiri nampak ikan warna kuning.. airnya sangat jernih...

ni la ikan yang warna kuning belabg2 tu, tah nama apa tah aku pun tak tau...

ralit2 pun 2jam kiteorang snorkeling tau.. memang tak sedor..belaga orang, batu, sini, sana sah nak kena naik... tapi kat sini ada batu yang tajam dengan karang. kawan2 semua luka kaki lutut.. aku memang tak nak langsung, tau dah sat ni luka... so 2jam tu aku berendam je dengan zue...

balik terjun kolam plak, ciwi wes ada kamera leh masuk air.. time snorkeling gambar aku tak clear, kat kolam ni je ok pun...
 kak na & aku, tengah tu huda, dia memang tak leh selam lama-lama.aku ni nak ambik gambar punta pasal selam lama pun boleh...
 ok, ni staff aku sorang lagi, yang ni memang pak lawak n sangat spoting. aku suh buat macam ni dia buat jugak... kekeke..

 ok, gambar di atas adalah mak dugong ok... muka aku sekarang macam dah pakai botoxs dah. kembong sana-sini. (abaikan kaki itik dibelakang ai tu)

 dah satel barang, jadi nak check out dah la...

 babai my luv room wit kak safa 126...

 last lunch, memang last day yang tebaik. makan hidang sebab hidangan untuk kami sahaja. memang best n puas makan... sedap sangat..

 pinggan ai...

 checkout time

 babai Coral Bay Resot... tq so much...

lepas memborong, aku tak habis banyak sangat pun 65 hengget ja. ok kan? rugi plak tak beli sotong makan tu banyak plak.. ayak...

aku sampai je kat jeti, tudia!!!! korang nampak x?
 nampak x???
 aku kat tiang tu.. memang panjang... korang kalo tak mau sangkut macam ni pegi la dok Marina atau pun balik hari bekerja. kalo ahad memang macam ni...
ok, muka budak muncung kena tunggu bot lama sangat...(baju merah pakngah aku my snr tech, dulu tak ngam sekarang sangat baik, biru belakang my bos!!)