@ Coral Bay Resort Pangkor-Day 2

Hari ke 2, semangat masuk bengkel wes.... sebab suma 1 ofis, macam hari bekerja ja rasenyer... ai sekarang ni sangat best datang keje tau, ralit je jam jalan dengan lajunya.. tak sodar pun.. tapi ada jugak hari ngantok yang asyik tengok jam kat dinding je... besa la kan, nama pun kija...

see..... bertapa ceria mak Adam sorang ni..
wit mama putri
ada komplen kat site masuk suqat habaq
+_____+
malamnya aku dok menonggeng ja tengok plan, tapi kepala nampak bantal sebenornyer...
ok, aku dedahkan rahsia.... ni la kerja aku time diorang discaz
ini
dan ini......