SIL wedding

Salam korang.. rasa macam lamanya aku tak hadap blog kesayangan aku ni. minggu ni bz siket. adik ipar (farah) aku kawin 27/11/2011 ahad. en papa pun sangat la bz, cuti dari hari khamis lagi. terus nampak 'kegelapan' sebab dok kat panas semedang. dari kul 7 pgi sampai ke tengah pagi baru sampai rumah. nasib isnin cuti.

Akad nikah pagi 27hb tu kul 9am. kejadian plak! si PAK HANDAM dari ROMZY yang bernama G buat hal pepagi buta. farah sepatutnya akad nikah kul 9 n kena ada kat masjid kul 8.30am. kul 8 si G ni aku kol baru bagun tido. layan skip kejab k.

aku:pukui berapa nak mai ni?

G:sat ni kami pi la....

aku:sat ni? la pukui 8. akad ku 8.30(aku muhung dia) atu nak sampai pukui brapa? (nada marah)

G:ya ka.. sat kami baru nak kuar.

So sampai rumah metua aku 8.30! korang rasa apa? pihak lelaki dah siap tunggu. metua aku muka kelat dah. aku la tukang bagi cool balik.(aku ker) so dah satel, nampak farah sangat cute dengan jubah itu. smpai masjid kul 9.10, duduk je si farah ni kadi terus akad. fuhhh memang cepat sungguh. sebenarnya kadi janji, kalo tak mai kul 9, kul 4pm plak kena akad. nasib la dia tunggu.

Dah satel, si G ni sepetutnya makeup balik n siapkan farah, korang tau? diah hilang! hp tinggal kat rumah metua aku! sangat sangat sangat @!$%&* dah la mai lambat. si biras aku (laki pun panggil biras kan?) tak siap sempurna, sampin dengan tengkolok tak dipakaikan, malah biras aku siap sendiri. sian sangat kat dia. pas tu time kat meja makan pengantin dah duk elok, si syira (orang romzy yang baik) mai nak pakaikan sampin & tengkolok.

1 je aku nak pesan kat korang yang mana nak abik dibawah butik ROMZY, kalo dah nama G, jangan ambik la kat dia. betul ni aku pesan. syirah ok, sebab adik aku pernah keja dengan romzy, so dia tau yang mana ok or tak.

Layan pic bergambar kay...

de pelamin @ meja makan
bilik, sangat cute, tapi kepada sesiapa yang nak pakai ROMZY, untuk pengetahuan anda, CADAR tidak disediakan! so my sil kene beli sendirik!

ai bukan mak handam hokeh...

sweet kan..

we de laki binik mengunngu dalam kereta nak eskot pengantin family lelaki

santek tak? tudung... wakakakaka.. my ist fareeda by my asben.

wakaf made by abglong & en papa

we, sedang tengok kemera AZZAHARRY!!

Adam baru bagun titot, tak da gambar la dengan dia..





(^_^)


Untuk Farah Alwani & Zakwan, kakla, amcik & Adam amsyar mendoakan semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & semoga kekal dunia dan akhirat.