Sakit Mata

Meh ayu cita sikit kejadian yang menimpa diri dah 1 minggu... memula tu memang tak perasan (sebab rabun+jarang nak tekap muka kat cermin dekat2) 1 pagi pas mandi nak mai kija ayu rasa sakit sangat kat dalam mata, pedih macam masuk air klorin yang banyak, tengok2 je kat cermin, nah hai, merahnya.. siap ada selaput dah besar...

selaput tu dari sebelum kawin lagi memang ada (macam pic no. 2), tapi nipis sangat2, masa check kat spital pun doc kata tak nampak pun, sebenarnya bukan tak nampak, dia dok nampak tang lain (--") so saya abaikan la ingatkan tak jadi apa...

tup-tup naik balik, siap dah besar pun. memang hari2 pedih, tambahan lagi kepala ni dok bawah ekon, lagi la terasa pedihnya... sekarang ni lagi sebelah plak naik sikit...

ayu memang nak p jumpa doc, tapi ayu rasa memang nak kena p kat doc yang sama ari tu. tak mauuuuuuuuuu!!! kenapa? doc indu+laki=GATAI.. ayu planing nak pi hari selasa nanti, kalo pi spital tu mintak2 la tak dapat kat doc tu... doc tu biat apa? macam ni, masa ayu pi tu pagi, petang dia suh mai balik, ayu tak pi n petang tu dia call terus tanya kenapa tak mai? (no tel dia ambik kat card rekod) ayu cakap ada meting urgent kena att. so dia suh mai esok. still ok lagi, tetiba ja malam kol kul 8 terkejut jugak, dia bagi tau saja nak sembang. ayu dah rasa semacam ja, bina tak da ka dia ni? umo dah nak dekat 40. pas tu kul 9 call, kul 10 call saya tak jawab. pas tu hari2 call, lagi la tak jawab.. tah hapa hapa.. memang ikut hari ayu nak report kat pengarah hospital BM tu, dah lama2 lupa.. sebab tu la ayu tak mau pi...


ha!!!! comey tak baby lembu ni.. masa gi ronda2 kat billion, ternampak patung baby lembu ni, comey la sangat2... cakap hat huby nakkkkkk.. nasib la permintaan lulus... ayat bodek huby "nak beli tuk baby nanti.." masa dani balik, dia nampak, dia usung merata... budak laki bawa anak patung??? bukan patung tuk baby girl, so laki pun ada sifat kemanjaan kan... so buy sekali lagi tuk dani... suka dia...
ada sapa2 merindui saya??? ada?? wahhhhhh seronoknye saya... ni pic kemarin.. tak basi kan. muka fresh mai opis... walaupun mataku sakit, tetap mem'pozing'kan untuk hampa.. :D