cerita ibu mengandung...

assalamualaikum...
nak cita sikit tentang ibu mengandung nih (sayer ler)... kebelakangan ni ramai yang tegur+kata+cakap "ila, idung hang meqelit no." "weh idung hang besaq no" ish ish ish... tak patut tak patut... tapi memang ayu sendiri pun nampak pembesarannya... tak cayo tengok la gambaq kat bawah nih... nak tau kenapa? masa kakak ayu peknen dulu ayu temankan dia ke klinik ayu ada tegur kat kakak "kak, idung kak tu kembang no.." nah ambik!!! la ni dapat kat ayu... sebenonyer sepanjang pi check pewut kat klinik sekarang ni pun ayu suka tengok idong orang peknen... hehehe...


kenapa ada gambaq bag coach? hemmmmm MENGIDAM!!! oh tidak.. dari sebelum kawin dulu pun memang dok taram lama bag coach ni.. tapi mahal gila.. sekali beli boleh bayar duit keta tuk 2 bulan... tapi yang ayu bekenan bawah 1k jek... cumilkan bag bawah ni EN SOMI kannn.......