Shop-in d park

Malam minggu lepas aye gi shopping pakaian pregnant kat JJ, ondeway balik singgah kat autocity nak gi shop in d park, macam2 ada, terutama sekali kepada yang free hair, macam2 ada jual kat sana, sepit rambut, cekak, baju semuanya cita stail. memang kalo dok kat sana rasa macam ada kat chaina... so aye n hubbt terus ke 1 kedai yang nak pi sangat2 setelah tengok kat blog luv ma, BAJU BABY!!! gilos2 semuanya, apa yang jual kat tenet sema ada, rambang mata dibuatnya, nak beli tapi my hubby ckp tunggu jantina baby dulu, dah tau baru mai beli... tak sabat nak tunngu nih...