makan-makan

20hb petang dalam kul 3 lebih kite be2 di lunch+dinner kat SR. lama tak makan, teringat plak nasi goreng peberet ayu....
kek pilihan hubby, :) makan ni dulu
helo??? papa ukir nama baby? mana aci...
spaghetti, memula hubby kureng sikit westen ni, tali lama2 abis diratah kami be2 :P
wow!!! sedapnya, peberet ayu dah sampai, penas+sedap giler nasi goreng nih, rasa macam nak makan lagi la...
nasi goreng+sate tuk hubby
kenyang giler... rehat setengah jam sebab mengah sangat... ayu tak da hadiah lagi tuk hubby, so 20hb tu ayu nak bawak jugak makan sampai kenyang... so, terlaksana sudah :D
malam, singgah rnr bagan, lepak+ambik angin... seeeee, my hubby dah tembam sikit sebab kena makan banyak, sama la dengan binik dia.. :))

hepi bedang sayang...