Sakit bawah perut


Salam... sekejab je baby mama dah 14 minggu.. Alhamdulillah mama doakan baby sihat ye sayang...
uols tau tak my baby sekarang ni sakan bergerak. last 3ed day bawah perut (ari-ari) sakit sangat, jadi time pagi je.. berdenyut tak berenti. dah jumpa doc, so doc cakap n my friends kat borak cakap rahim & baby nak membesar, so otot-otot dalam tu menolak, sebab tu sakit... ooo gitu ek...
tapi yang tak boleh blah, doc bagi ubar tahan sakit yang kuat! ubat yang dia bagi tu ubat tahan sakit masa saya magraine dulu, kuat kan... sori i tak makan, i sayangkan baby i lagi hokeh... doc tu la....
apa pun kepada my baby, mama akan menjaga dirimu paling terbaik...