Cerita Raya

Assalamualaikum... cerita raya tahun ni tak berapa banyak. lagi pun tak bejalan mana sangat disebabkan masalah yang tak dapat dibendung... huihuihui... tapi nak kongsi cerita pergi beraya...

raya ke berapa dah tak ingat, pegi rumah rakan sekerja en papa kat sungai acheh. sekali dia jamu nasi putih... tekejut jugak sebab mai nak ziarah beraya je... sekali ada gulai ikan senangin, masak lemak labu, ikan goreng, ulam n yang paling best sambal belacan bersama TEMPOYAK!!!!!!!! fev makkkk.. cam nak menangis ja tengok menu ni sebab lama dah tak makan tempoyak dengan sambal belacan... gulai pulak sebiji macam gulai mak dekat rumah... nak tambah juga tapi si Ammar Rifqi ada kat mak tuan rumah, kesian pulak dok tengok jaga si adik tu. last ayat bagi kat en papa "makan sedap tapi tak puas..." hahaha.... boleh macam tu...


Dah masuk keja pegi 'open ofis' JPS SPT, ni ja yang sempat pegi sebab masa Penang punya tak pegi ada hal... 

tengah tunggu bas berhenti... hahaha.. tak lah...

yang bestnya depa semua masak sendiri... ni menunya...

si wati ni nak tiru Ammar Rifqi letak tangan dekat pinggan..

ni paktongko fev. paklong ni kalo buat mesti sedap...tak jemu makan...



kengkawan seperjuangan saya...aceh ceh...

Pas tu ofis pulak buat 'open ofis' tapi tak banyak gambar ada..almaklumlah kan tuan rumah...

dengan kak su, tengok belakang tu, last minit punyaplan nak buat cabutan bertuah...



sedap.... 2x p ulang ambil...

tu tangan budak tu lagi... hihihi...

ni ice cream special edition punya...

ni ja gambar yang sempat ada..hihi


alhamdulillah... ada juga rezeki anak mama..hihihi....

last jumaat lepas pegi PDK Harmoni punya tempat Adam Amsyar belajar...
tengok la budak hensem ni.... mula ok, dah ramai orang tak berapa selesa nak duduk...

kat sini pun depa oder paklong punya paktongko.. abam makan beselera...

ok... tu ja yang dapat kongsi makan2 rumah terbuka... jumpa lagi...