N3 makan makan dan makanan....

Assalammualaikum... lama tak update blog.. malas+bz... nak update gambo makan boleh???
 
 salad yang sangat masah.. sequpa mayonis selori tumpah dalam ni. punya banyak depa letak. mkan roti dengan sosej potong tu ja... eeeee...
 
 spageti luch tadi makan kat pizza... linchi aku kerjakan...
 
 tetamu kemarin di opis... bau yang sangat wongi...
 
 makan malam 2 orang laki bini.. kenyang sampai tak abis...
 
 buah sawa/ciku yang super manis... dimakan sejuk2...
 
 cake coklat ape tah... besday adik ari tu.. super cute, kebetulan mmg dia suka HK
 
 dari bff balik dari Langkawi...
 
 dari ahkak opis.. sedap.. siap ada sos lagi.. mudah kerja memakan...
 
 sambal tumis ubis kentang.. makan ratah je lagi sedap...
 
 ayang 3 rasa mamak... mee penang.. super sedap...
 
 asam pedas keladi. sumpah seumur hidup tak pernag ku sentun makanan ini. tapi hari tu pecah rekod la. jiran mak bagi panas2, rasa, terus makan.. hahaha...
 
 lontong, permintaan dari anak, jadi my mom buatkan... senangnya ada mak...
 
 set nasi dagang mak.. super sedap.. ni pun atas permintaan..
 
 udang kunyit +  sambal udang+petai... ai masak uuuuu...
 
n pic lastttttttt yum yumm.. ada yang teliur???? apa maknyanya??? hehehe...