Dalam keta??

Ok, ekoran dari lukisan di entry sebelum ni, ada lagi yang dia conteng...

Perbualan dengan staff ofis hari tu

staff : ila apa kat dashbord keta u?
saya : ha? ada apa?
staff : ada gambar muka orang... hahahaha
saya : ooooooooo besa la... budak telebih kretif.... tak cukup papan itam, dashboard dengan kusyen keta pun menjadi....

 keta ai hok puteh mulus tu... permandangan di tingkat 1 kat ofis.

 orang lalu kompom nampak yang ni la...

dah masuk keta lagi clear boleh nampak... biar je dia nak conteng, bukan dia toreh pun... so tu mama mama biarkan sampai kat kosyem belakang pun penuh.. nanti boleg padam balik...

Moral of story, kalau anak ni kaki conteng macam Adam Amsyar, biarkan dia meluah dari lukisannya, kerana bagi ai itu adalah kebahagiannya...