Lukisan dari Adam Amsyar

Assalamualaikum....

Lamanaya tak update blog.... banyak sangat nak cita nih... tapi kemalasan dan bebizian mlanda, tu yang terbantut tu.... So hari ni update sikit perkembangan Adam Amsyar yer...

Alhamdulillah sepanjang menghantar Adam Amsyar ke PDK Harmoni tu dia sangat happy. tak da dah dia mengagis tak mau masuk n mama papa kena hilangkan diri cepat2 macam kat Taska Permata dulu. sangat berbeza sifat dia. sekarang ni masuk ja simpan kasut, salam kiss mama, masuk dalam PDK terus sambila lambai2. Besyukurla sangat sebab dia dok kat sana bertambah ok.

25hb ni Adam Amsyar akan ikut rombongan PDK ke penang. harap2 anak mama ok yer... sekarang Adam Amsyar dah pandai serba serbi. cuma sekarang dia masih pakai pempers sebab dia tak pandai beri tahu lagi. sekarang ni pun pakai drypers saiz xxl. di PDK diaorang ajar juga tak pakai pempers, tapi bila hantar sampai kul 12 tengahari ni susah sikit la nak train. balik hantar rumah mak tok, makan pakai pempers terus tido.. ate macam mana.. huhuhu...

Nak kongsi sikit beberapa lukisan dia yang sempat mama snap...

 ni 1st time mama tengok Adam Amsyar lukis orang lidi... sebelum ni asyik smile je....


ni dia warna, mama lukis bentuk2 kesukaan dia lah...
 

 ni pulak 20/03/2014, malam birthday papa, mama tulis kat keras minta dia lukis kat sini. Love tu tak berapa jadi la sayang, tapi ok la....

 
 atas ni pulak lukisan 'car' atas karpet rumah tok wan. dia bawa kapur dari rumah, cari tak jumpa, sekali nah hai... abis la tokwan pot pet....

 akhir2 ni dapat buku pen ja dia lukis gambar bear yang 36 tu, bila tengok gambar doremon nak lukis doremon. so inilah gabuangan dia... perkataan tu dia tulis sendiri. sebenarnya seingat mama hanya 2kali ja mama tulis perkataan doremon tu kat dia, dengan daya ingatan yang kuat, dia boleh tulis terus sendiri.. memang mama papa tekejut.... alhamdulillah sayang... Allah kurniakan itu buat mu walaupun masih belum boleh betutur....

inilah insan kesayangan kami.... we love u sayang....