Jamuan Raya lagi.....

Salam...
 
kemarin ada juamuan raya sikit untuk staff2 kat ofis ai... ai datang lambat sebab bawa Adam Amsyar jumpa pakar kat hospital... so sampai tengahari tu muka fresh gilakkkk, yang lain pakat2 berminyak dah.. kesian kat depa tau... tak banyak cita, so layan gambar je k...
 
 kiri sekali tu suma orang kata my kembar... hahaha... kebetulan lebih kurang sama pakai plak kan, memang ada juga yang salah tegur.. hahaha...
 
 
 atas ni untuk sambut hari jadi bulan 8 n 9... my bff tu besday dia 7/8 lepas... so sekali la... sedondon baju makkkkk...
 
 hepi besday ling... luv u lah..
 
 
 my kambeng... tak sempat santap dengan tenang sebab bz kelola makanan....
 
 ni je yang sempat ambil gambar, separuh dah balik pun...
 
 see my bos (tengah duduk baju silver) ala2 pak rapes yooo.... mata tak boleh belah muka bengkak macam pakai botox je aku nih...
 
 bunga2 yang ada di ofis....
 
 suma dia atas aku tengok hari2 kat ofis...
 
hahaha ni lagi pic dengan kembaq....