Adam Amsyar 3rd Birthday

Assalamualaikum....
 
Jumaat lepas, petang, sambut hari jadi Adam Amsyar kat Taska... Seronok sangat dapat jumpa kawan2 n teacher2 dia... Kawan2 pun hepi je tengok kek termasuk la Adam Amsyar...
 
Sehari sebelum, buat kerja last minit, prepair goodies bag untuk kawan2 n teacher2... DIY sendiri la mamanyer... dibantu maktok makcik n maksu.. papa tak sempat nak tolong sebab ontheway balik dari kelantan...
 
 doliepaper beli kat a to z. bapak mahaiiiiii.10 keping rm1.30. beli jugak takut area rumah tak da. pegi cari gambar untuk kek kat kedai barang kek nibong tebal, tengok2 ada dolie paper ni.. 250keping RM4.50 je wehhhh.. macam nak nagis je aku tengok... tapi dah beli nak wat macam mana kan...
 
 reben dot2 cute tu beli ka atoz jugak..
 
 antara barang yang aku letak dalam tu, jeli, swisroll, belon, belon air, kopok perisa stberi n coklat date (kale biru). coklat ni memang bapak sedap.. suma orang kata sedap.. taste orang besar k.. budak lagi la kata sedap....
 
 ada 3 paten bag... tapi suma barang kat dalam sama, cuma belon air je untuk kids...
 
 siap untuk Taska... ada juga untuk kawan2 aku kat ofis n adik beradik....
 
Petang tu gerak Adam bagun tido kul 3.30pm. kul 4 pegi Taska.. wahhh suma baru lepas mandi, penuh muka bengan bedak... Adam tu tak lepas pandang la dengan TV. orang sebuk begambar, dia sebuk nak tgk tv...
 
 
 kek biase tapi mama buat luar biasa... hahahaha...
 
 3 orang tu teahers Adam, sorang lagi cuti...
 
 Teacher Aishah, ibu ke2 Adam di Taska... suma teacher tahu perangai Adam Amsyar... kesian diorang...
 
 
 hohoho tengok tv lagi okeh....
 
 Sementara tunggu nak dapat kek kena buat bulatan macam kek... hahahaha.. comel okeh...
 
 Tengok la Adam, tv jer... tak berapa mau join...
 
 Tuan Kek dah kena makan..hahahahaha...
 
 so, kena beratur dulu untuk dapatkan kek.. wahhh sangat displin...
 
 hohoho ada yang nak kiss Adam, jenuh dia mengelak.. mama nak cium pun jenuh, ni kan kawan2... last tu abang angkat kan..kena cium tangan la.. hahaha...
 

 perasan tak apa gambar dia atas????setiap kali dia pas kat orang kek mesti dia pandang kat meja kek... hahahahaha... takut tak dapat kek kat dia... adoi la anak.. risau betul dia...
 
 Adam memang duduk katak... ajar jugak dia bersila, tak jalan jugak.. teacher pun cakap macam tu... tak pa la janji dia selesa...
 
 yum yummm...
 
 
 Gambar atas n bawah ni Adam ambik sendiri... gud job son...
 
 
 tuan blog nak balik dah.. bajet comey n kurus.. padahal menyorok belakang keta lagi sepatuh badan weh... tak danya kurus...
 
 budak baik dok dalam car seat.... ok, nak ke rumah nenda hantar goodie bag.. bye....