Langkau ke kandungan utama

You'll Never Be Alone with ESCAPE

[sponsored post]
 
~copy dari blog kak filla~
 
Jom tengok cara nak register ESCAPE.


Layari www.ESCnow.com senang je.. ada 3 steps only.. 



Register lah ikut pilihan hati.. with facebook pon boleh.. with Celcom number pon boleh.. aku register with Celcom number of course.


fill in your details and click Register


nanti keluar benda ni.. so just wait for the code ye.. 



gitewww... pinjam telefon Acih kejap hahahaha... dah dapat pon activation code.



check email.. and click the link given.


sila lah pilih anda pengguna iOS atau Android.


Begitulah serba ringkas yang aku boleh ajar korang ye.. Now ada lagi satu berita gembira nak share bersama.. Nak ajak korang berteka-teki pulak.. Siapa menang anda berpeluang mendapat ganjaran hebat :)

Cara-caranya mudah je.. Nak suruh korang teka "Who am I" 



Korang boleh send as many as u want.. teka lah sehingga jari anda lebam :)

Sebab aku baik hati.. aku bagi korang clue sikit ok..

“I’ve been to Shanghai twice. In a rush hour, three times.”

“I guided The Kid. I became The Master.”

“I’m Mr. Nice Guy. But don’t pick a fight with me.”

“I’ve been a panda. I’ve been a hyena.”

Ok tak clue tu? tak tau jugak siapa??? ok lah.. ok lahhh.. aku bagi gambar kaki je..


Sila teka ni kaki siapa??? Ok dah itu je clue aku boleh bagi.. kang bagi banyak-banyak terbagi jawapan pulak.. tak yah teka kat comment entry.. just SMS jawapan kat 20888.. 

Sekian saja laporan dari fillanie... Sila klik SINI untuk maklumat lanjut.

"You'll never be alone with ESCAPE"

Catatan popular daripada blog ini

Ekzos Bocor

Salam.. keta aku dah lama ekzos bocor. ada kot dlm 4-5 bulan lepas. macam mana boleh tau? kalo korang perasan, akan kedengaran bunyi semacam bila dok dalam keta or kat luar (ekzos) itu lah berlakunya kebocoran. aku ni beragak-agak nak pi. so kemarin my laling sudah ajak, ikut la sekali. kena RM80. layan cita bergambar ini ya...
keta baru diangkat
my laling, auw sexsi bang...

kebocoran . . .

tengok!! besaq kan? orang tu pun tekejut, laki aku pandang aku, aku? buat besaq mata... org tu cakap produa pakai besi nipis. memang nampak kenipisannya hokeh!

sudah dibugilkan

tara!! dah psang yang baru (standat) tak mo la buh macam2, habis duit ja. kan???

tup-tup aku jalan depan sikit, perasan plak yang tong besar ekzos ni berpotensi untuk bocor jugak. so minta org tu welding sikit. hemmmmm.. keta ok keta...

Berhati-hati dengan Minyak Angin

copy from my friend...
Ini untuk pengetahuan awak dan bolehlah awak sampaikan atau pesan kepada kawan-kawan tanpa mengira kaum agar apa yang berlaku kepada anak saya tidak berulang kepada anak kawan-kawan kita dan juga umat manusia seluruhnya.
Ahmad Tarmizi Ahmad Basri (anak kesayangan saya yang kelima) 3 tahun
17/08/04 - Deman biasa dan dibawa ke klinik untuk perubatan
18/08/04 - Masih deman dan perut kembong akibat tak selera makan kerana sakit tekak
19/08/04 - Saya kurang senang dengan kesihatan anak saya dan bawa dia berjumpa doktor pakar.
Setalah diperiksa soalan pertama yang doktor tanya kepada saya serta isteri saya ialah...'ada sapu apa-apa minyak di perut' bererti sebagai doktor dengan ilmu kedoktorannya dia tahu bahawa puncanya adalah disebabkan minyak angin.Anak saya dimasukan ke wad. Dia dalam keadaan koma tanpa membuka mata, berkata-kata, bergerak dan pernafasan pun dibantu dengan alat penafasan oksigen. Darah,kencing diambil bagi tujuan pemeriksaan.
Keputusan pemeriksaa…

mata memangdang matalah puncanya

wahhh.. belagu nurkumalasari aku pagik2...

salam korang...

aku besiaran dari opis. (sambil memandang pintu bos aku) kekekeke... ari tu pas aku check adam, aku ngan en somi pi klinik mata di hospital bukit mertajam. doc check mata aku (perempuan melayu, umo 30+, kurus, baik :D)

doc : emmm ada selaput kat belah idong, 2 belah no.
aku : a ah dokte
doc : dari bila?
aku : dari peknen lagi. dulu masa saya peknen 5 bulan ada mai jugak, doc cina pompuan cakap tak boleh opret n bagi ubat yang kuat sbb saya tengah peknen. doc tu cakap lagi mei pulak lepas bersalin kalo tak hilang. tu yang saya mai ni.
doc : boleh opret dik, tapi kalo opret kompom naik balik dalam masa 3 tahun lepas tu. so ketua kami dah bincang bila orang muda yang ada selaput mata ni tak yah buang, selagi tak da risiko apa2. contoh macam selaput dah sampai kat anak mata hitam, yang tu memang kena buang.
aku : sebab apa yang jadi selaput ni ek dokte?
doc : sebab kena habuk, tengok moniter komputer, ekon, mata kering, bekas makeup &…