ENT PASS!!!

Salam... hi uols...

kemarin bawa Adam Amsyar check telinga kat ENT Hosp. BM. Temujanji jam 2, memang tak de orang, tapi masuk jumpa doc jam 2.45pm.. huhuhu dekat 1 jam tunggu, dah la budak kecik ni tak mau duk diam.. 1st sekali sampai dia nampak mesin air tekan tu nak ja milo sejuk. so en papa umpan la 1, minum dekat nak abis sambil tunggu dia dah nak belari dah.. dia buat hospital tu cam bungalow mak pak dia ja sesuka hati turun naik. nasib la nurse kat situ sangat memahami "biasa la budak-budak"...

Nampak pic bawah ni? umpan lagi tengok wonderpet. kalo ada astro boleh jugak umpan tutor tv... sat je la tak lama mana pun... nampak aku kat kanan tu? jadi bodyguard dia la, apa lagi...

 
 
ralit jugak tengok iklan, nampak doc masuk dah n number dipanggil selepas 1 minit.. 1st sekali dia minta maaf sebab lambat ada baby2 kat NICU kena check sebab dia sorang je keja. selalunya ada 2 orang.. its ok lah. kiter pun x da la marah sangat, tapi hampir tulis komplen kat peti cadangan tu... masa nak tulis tu terdetik la jugak dalam hati "nak cepat pi swasta la" hahaha tak jadi terus.
 
 
ni masa tengah check. Adam Amsyar kena pakai benda tu untuk sahkan dia dengar atau tak bunyi yang doc bagi... umpannya mainan susun kat atas meja, ambil 1 letak kat telinga (macam pic kat atas) dengar je susun balik kat tempat dia.. so lebih kurang 40 kali buat result yang keluar amat berpuas hati... teliganya Normal, kiraan 20 kebawah.. so lepas ni tak yah dah p kat ENT lagi... Masa tau result dia ok, rasa lega yang amat sangat... alhamdulillah... risau jugak kan...

OTW balik singgah kat bandar perda nak rasa coconut shake... dok tengok area melaka tayang sedap ja... dah dipromot oleh bff aku yang dok area situ, so bungkus sekali mee sotong...
 
 

 nin dia.. coconut shake bungkus.. nampak macam susu ais bungkus jek.. hohoho... tapi rasanya makkk aiiiii sedap giler... nasib beli 2 k... mee goreng dia not my taste... rasanya kat area rumah aku ni lagi kaw dari mee sotong dia... macam mee penang yang aku suka makan kat bukit tambun tu lagi power... so nanti kalo pegi sana nak cari air je lah...

sambil tu Adam Amsyar baik punya tarik dayung kat belakang.. lega, sampai rumah angkat masuk bilik sambung tido sampai kul 6... hahaha mama suker....