Raya lagi

Ok cita raya ke 2 dan ke 3 plak.. Malam raya ke 2 balik ke rumah mak aku plak.. hemmm dah nak balik boleh la laki aku ni tak bagi tau kat mak dia yang kami nak balik.. sekali aku la kena.. adoiiii kesian aku, hanya mampu berdiam... so kepada my luv asben, sila jangan buat macam tu lagi okeh!!! ala biasa la tu kan...



hanya 2 gambar di atas sahaja yang ada untuk raya ke 2, masa pepagi fresh muka anak beranak... hohoho baju pepel atas ni Adam pakai ngan suar panjang kiko..

memula aku gi beli sorang aku ambil saiz 4, bawa balik kecik, so pi tukar ambil saiz 6 n terus potong kaki suar tu, sekali test kat dia, alamak!!! ok ok jek..

adoiii awat la perut cek ni buncit sangat Adam oooiiii... kalo pakai saiz 8 rasaya tahan la kot untuk beberapa bulan. tapi ni saiz 6 tah bulan depan pun tak leh pakai dah... hai la budak suka makan nasi, nanti mama ajar sit up plak.. mama pun tak sedar diri perut pun makin buncit.. hahaha...

Raya ke 3 pegi rumah bos en papa. raya ke 4 pegi rumah sedara-mara belah mak...

ohh hooo suka gambo ni nampak kulit aku santek...

kiri adik kanan kakak... kak ai pakai tudung ai jual tau.. dia pakai apa suma cantik..huhuhu..

ni adik aku yang paling kecik... tapi tak kecik mana pun baru tingkatan 2 badan macam aku tingkatan 5...


sebenonyer suka kusyen ni.. nampak vantage... huhuhu tok ngak nak beli boleh???