Teachers Day

Assalamualaikum...
 
Wow tajuk lapuk dah.. kejadian sebulan yang lepas baru teringat tak update lagi tentang ni.. ari tu Taska Adam Amsyar ada buat majlis makan sikit untuk hari ibu n hari guru... masa ni la nak jumpa teacher khen...
 
Nak cita sikit tentang Amsyar sekarang... disebabkan Amsyar agak 'buas' sekarang so dia terpaksa pergi ke Taska seminggu sekali je iaitu hari Jumaat but tetap halfday.. hemm nak buat macam mana kan.. Adam Amsyar ni suka tak takut benda bahaya. dia suka panjat merata, main suis plug, buka tutup peti ais... aceli kat rumah pun macam tu.. tapi kat taska ada ramai budak, so teacher pun tak larat la nak tumpu kat dia sorang ja kan... sebagai Ibu, saya sangat memahami dan boleh terima...
teacher kesayangan Adam Amsyar.. semua baik2 belaka.. kanan sekali, inilah insan yang bertanggungjawab diatas Adam Amsyar, teacher aisyah.. selalu update kat saya tentang Amsyar...
 
tambar bawah n atas ni Adam Amsyar ambil senditi.. teacher dok panggil tak mau pi sebab nak pegang kemera...

tengok la muka.... muka orang lapar k masa ni.. kesian dia.. balik rumah hantam makan nasi sepinggan.. hahaha...
so pagi tu dah hari cuti, gi market beli ros 5 kuntum n sarung plastik ni... last minit punya idea... untuk 4cikgu n 1 pembantu cikdah, juga menjaga Adam Amsyar...
tqvm teachers... Adam Amsyar luv u all so much...