Suka suka di pantai batu feringgi

Sangat malas nak taip panjang sebab tak mood... bawa sikecik ni besuka ria di pantai ari tu dah 3minggu pun...
 
Layan cerita begambar yer laling2 kus... :D

nampak jerebu pada awal pagi jam 8 lebih... (pulau jerejak)
 
si cute comey loteh...
 
bekalan... saya masak seawal 6 pagi uols... rajin tak rajin tak???
 
sambil makan buat air kundur tarik...
 

Adam Amsyar rasa bagai di syorga apabila bebas main pasir taw... hepi sungguh...
 
gambar di atas en papa lah...
wit my cayang.. hahaha... lama tak men'sweet'kan diri ngan laki...
 

Adam buat duckface plak...
 
siyes seronok tengok Adam hepi macam ni... pas main pasir bejinak2 ke air sikit...
 


mak bapak sayang anak wehhhhh... payungkan intan payong...
 

memula takut, pas tu dah bari nak dok tepi pantai...
 
 

 kat sini best sebab ada toilet air paip yang best. sekali masuk RM1. air paip plak sejuk giler.. tapi aku pun tak tau kena gambar di atas ni terbalik.. maaf yer...
 

seronok weh mandi kat sini.. sangat selesa, jangan risau, tak da sapa nak skodeng korang...
 
 
Lepas balik en papa tanya "nak begambar kat HR tak? ofcoz la nak.. ari tu letih tak singgah la...



lapu ni kat pintu masuk HR, kalo malam lagi cantik...
 
ni kat area cafe.. staff dalam HR memang spoting.. senyum jer.. best la... dapat begambar pun ok la, nak overnite tak mampu mak...
 
bye bye HR... tak sempat nak gi tengok baju.. huhuhu...
 
masuk je dalam keta, Adam dah layu di tasik madu dah, bagi susu, sorong bantal, terus tido dengan nyenyaknya... wahhh aman dunia.... kalo tak dalam keta jenuh mama papa dok tengok cita upin ipin nak....
 
otw balik, nak feri, anak tido kat belakang, kami be2 didepan. bila buat gambar macam ni orang sekeliling pandang weh.. padahal anak besaq punya dok belakang.. hahaha.. orang tuduh apa lantak p la kat depa no....
 
so ahad ni nak pegi lagi, main2 diluar sebelum posa, nanti mama kurang bawa jalan la yer... sekarang ni dah pandai tunjuk jalan dah... tau jalan mana nak balik, jalan makan nak pi jalan2.. pandai dah anak mama ni....