Lukis lagi

Update lagi drawing atau contengan Adam Amsyar....
 
 ini, body keta mama.. adoiii la Adam.. mama ngan papa baik punya dok tengok tv dia baik dok buat keja kat luar... cari punya cari (tak sahut) rupanya diam2 dok conteng keta mama... adoi la anak... nasib la papa boleh polish...
 
ni plak almari kat ruang tamu rumah mak.. memula nak marah la kat dia, tapi bila tengok apa yang dia lukis, wow... anak mama lukis apa ni.. macam awan ada bulan bintang 123... pandainya.. apa la yang dia fikirkan agaknya...
 
 atas ni gambar fresh tadi kat taska (jumpa teacher tentang masalah Adam di taska) ni ha hambik... 1 almari dia lukis... tumpuan saya di bulatan tu. nampak macam muka orang... pandai anak mama, tapi kesian teacher taw...
 
ni pun di taska, macam marah je.. hehehe...

Apa pun mama n papa love you so much sayang...