Adam Amsyar 1st Birthday Party

Akhirnya tercapai jua hajat aku nak buat party besday kat anak sulung aku ni... Alhamdulillah semua berjalan dengan cancar, cuma Adam je tak sihat. Apa pun jutaan tima kasih buat mak, abah, papa, kakak, adik-adik, abg wan, mertua n kak ani sudi memasak & bertungkus lumus menjayakan besday Adam & Danish. tak lupa juga makcik-makcik kampung Sungai kecil.

Layan cita bergambar dibawah ni yer...

besday boy!!!

sory yer gambar danish tak da kat kemera aku, ada kat kemera mama dia.. :)

deko by en papa
deko luar yang kurang siap lagi.. kekeke..

antara menu, yang tek sempat ambik lemang, nasi impit, kuah kacang,tepong talam, kuih bakar, bihun sup.

nak tau cita tak? separuh dari apam dot yang aku oder jatuh tengah jalan. bukan salah aku, orang yang buat apam tu yang bagi jatuh. hemmmm.. cuai kan..

tara!!!! kek khas buat anak-anak ku tersayang. tercapai jua impian aku nak letak babytv kat kek 3.5kg nih. kekeke..

sangat puas hati...

time ni besday boy baru pakai baju, tadi ada muntah sikit.

mak aku buat baca yasin dari makcik-makcik kg. untuk arwah-arwah... alhamdulillah 30orang datang membaca yasin.

atie yang datang jauh dari ipoh mali.

cute girl... putri tak lepas pakai spek barbie tu...

ok, masa dah sampai. tapi dah nagis dah anak-anak aku tak mo pakai beday hat. time ni sebenarnya Adam sangat-sangat-sangat kemengngantukan..

so dah nagis, "ok mama buang" muka mama memang dah macam hujan. peluh mencurah-curah. makeup pun dah tak sempat. so abaikan muka puan mama yang macam hujan itew...

fuuhhhhh... adam tak fuh sebab futin ada kat mulut, so mama & papa tolongkan.. kekeke...

time ni Adam tengok je kek dia "macam pernah ku lihat katun ini, tapi dimana ya"

dah tak da mud anak aku tu. terpaksa letak pisau tepi.

we.. *_-

danish family

minta pertolongan maktok jugak la nampaknya. time ni aku dok kat watie n atie, Adam aku letak da atas riba terus tido, memang la dia mengantok seseangat.. sory sayang...

en papa n bff

atie, mak gajah, putri & watie

laki binik yang tak berapa nak betul.. kekeke...

depa nak balik dah... tqvm sudi datang ya...

kak anum, kak angkat aku time sekolah dulu merangkap kawan baik kakak aku.

Adam baru bagun tido. ada nampak muka kesegarang sikit.

pozing lagi

dan lagi

lagi lagi...

hadiah adam & Danish

Adam punya, tqvm ya kepada watie, atie, kak ida, nurul, liza, kakak, adik irah, maktok, sani,ata & yang lain sudi memberi hadia yang bermakna buat Adam Amsyar.

khas dari aku.. kekeke.. keta baru Adam.. yang PS punya aku hadiahkan kat Danish...

alhamdulillah nasib dia suka...

~TAMAT~