My Lil Boy

salam...

Buat kali pertamanya aku mempersembahkan gambar anak kesayangan aku, Muhammad Adam Amsyar kat blog terchenta aku ni...

Layan hokeh.. semuga dengan wajah baby ini dapat menyejukkan hati korang...


6.34am, 6hour 32minute after delivery
sejuk, kena pakai blanket tebal + topi



day 4, adam amyar dah nampak KUNING! tapi malam tu pusat adam dah luruh.. cepat sungguh...

day 6


tengok mokcik2 sekalian, pipi adam tu...
day 7, lepas cukur kepala. terus muka dia berubah...
day 22, tengok.... adam duka buat muka sekupang macam nih...
day 31, adam makin montel sbb KUAT minum susu...
1st day ajar adam isap puting, dia isap pas tu nyot2 tak da air pun, dia luah. memang tak mo sbb bagi adam TAK DA CUCU!!!
day 36, hari berendoi
day 43, sudah tido dalam buaian...
day 50, dah pandai senyum+nyembang
inilah wajahnya sekarang...
day 52, ini picca semalam selepas seharian mama tinggal untuk mulakan kerja...