Nuffnang

Selasa, 15 November 2016

Kandungan Ke 3?????

Asalamualaikum...

Alhamdulillah hari ni dah 32 minggu... kandungan kali ni memang tak terjangka kehadirannya.... mana taknya last makan ubat bulan 3 pas tu stop sebab malah nak ikut law dia. lepas tu hambik ha 2 bulan tak mai tak rasa pelik lagi sebab aku ni memang datang bulan gelong sikit. yang tekejutnya lagi siap dok traning n main game bowling kat ampang hari tu. nasib la tak ada apa2... syukur la sangat... so bila beli PT, tara!!!!!!!


memang tekejut la... tapi dah agak dah... bila kelabu cam ni pun dok was1 lagi. minggu depan tu terus gi klinik tengok result POSITIF oiiii... tersenyum ja... masa ni plak en papa ikut iols qeling ja tengok dia sambil senyum sumbing... hahahaha...

masa kandungan 14 minggu baru buat buku, tak bual awal tak kena p klinik selalu.. hihihi... lagi pun rasnya tak da masalah. kalo memang ada darah tinggi ka kencing manis ka takut jugak p buat buku lambat...

Dan dan tahu mengandung alah bau mai la, tapi tak teruk sangat. bau goreng2 ja nak muntah. bab selera makan memang kurang kali ni. berat pun tak turun, mentain ja. Alhamdulillah semua ok... berat masa buka buku pink 77kg sekarang 82kg 31 minggu. so naik dalam 5kg ja... tak banyak. nak kt diet tu tak, makan macam biasa ja cuma tak banyak.

Cuma bila tahu mengandung si Ammar Rifqi makin manja, macam tau tau ja dia nak dapat adik... tersangat la manja... 



Tak ingat masa perut berapa minggu hidung asyik bedarah ja. mula tu ingat hingus, sekali lap dengan tangan ada darah... siap ada darah pekat lagi... mungkin panas badan kot, tu jadi macam tu. memula panik sebab tak pernah jadi macam ni. mula tu tuam dengan ais ok sikit...



masa ni turun 2 kg sebab susah hati. baby ada prob sikit, tapi lepas jumpa doc pakar semua ok... besyukur sangat.... Allah boleh ubah segala-galanya...




ni time p KL, tak larat oiiii ronda uptown... tapi orang pompuan ni bab berjalan tak tolak la... harap anak mama dalam perut sihat, sempurna... amin.... kawan2 doakan ya...

Kandungan Ke 3?????

Asalamualaikum...

Alhamdulillah hari ni dah 32 minggu... kandungan kali ni memang tak terjangka kehadirannya.... mana taknya last makan ubat bulan 3 pas tu stop sebab malah nak ikut law dia. lepas tu hambik ha 2 bulan tak mai tak rasa pelik lagi sebab aku ni memang datang bulan gelong sikit. yang tekejutnya lagi siap dok traning n main game bowling kat ampang hari tu. nasib la tak ada apa2... syukur la sangat... so bila beli PT, tara!!!!!!!


memang tekejut la... tapi dah agak dah... bila kelabu cam ni pun dok was1 lagi. minggu depan tu terus gi klinik tengok result POSITIF oiiii... tersenyum ja... masa ni plak en papa ikut iols qeling ja tengok dia sambil senyum sumbing... hahahaha...

masa kandungan 14 minggu baru buat buku, tak bual awal tak kena p klinik selalu.. hihihi... lagi pun rasnya tak da masalah. kalo memang ada darah tinggi ka kencing manis ka takut jugak p buat buku lambat...

Dan dan tahu mengandung alah bau mai la, tapi tak teruk sangat. bau goreng2 ja nak muntah. bab selera makan memang kurang kali ni. berat pun tak turun, mentain ja. Alhamdulillah semua ok... berat masa buka buku pink 77kg sekarang 82kg 31 minggu. so naik dalam 5kg ja... tak banyak. nak kt diet tu tak, makan macam biasa ja cuma tak banyak.

Cuma bila tahu mengandung si Ammar Rifqi makin manja, macam tau tau ja dia nak dapat adik... tersangat la manja... 



Tak ingat masa perut berapa minggu hidung asyik bedarah ja. mula tu ingat hingus, sekali lap dengan tangan ada darah... siap ada darah pekat lagi... mungkin panas badan kot, tu jadi macam tu. memula panik sebab tak pernah jadi macam ni. mula tu tuam dengan ais ok sikit...



masa ni turun 2 kg sebab susah hati. baby ada prob sikit, tapi lepas jumpa doc pakar semua ok... besyukur sangat.... Allah boleh ubah segala-galanya...




ni time p KL, tak larat oiiii ronda uptown... tapi orang pompuan ni bab berjalan tak tolak la... harap anak mama dalam perut sihat, sempurna... amin.... kawan2 doakan ya...