Raya Day 3

Raya ke tiga tak ke mana2 sangat. pagi pe rumah mertua bff dulu. lepas tu ke taman widuri rumah kawan en papa... lepas tu tu bawa anak2 pi mydin pulak kesian boring asyik pi rumah orang ja, depa tak seronok pun, yang seronok tu kita ja.. tapi si ammar ni rumah orang memang la duduk tak diam. risau juga hiasan rumah orang jadi apa2, orang yang faham ok, takut ada yang kurang faham atau tak faham... hihihi... nasib la semua kengkawan sangat memahami...

muka fresh 2 beranak sebelum keluar rumah, abam dapat tab dia apa pun tak mau dah...

makjahs food... ni dirumah mertua wati, family sangat friendly sebab kenal dah lama... adik ipar wati pun ada anak syurga macam abam tapi perempuan... 


tq noh....


Petang sikit bawa anak2 ke mydin. depa ni memang suka la tempat lompat2 gini... ni la yang paling dekat...





malam main bunga api mercun. tapi mercun tu apak depa ja yang buat. si abam ni dari dulu takut bunga api mercun sebab takut bunyi n percikan api. tapi tahun ni dah boleh pengan sebab tengok sepupu main sekali. ammar pulak budak tak tau takut, main bunga api ada api kecik telantun kat kepala dia main bagi tau sakit sambil tunjuk kat kepala dia. lepas tu bila bunga api habis nyala teriak sekuat hati.