Adam Amsyar 1st Konvo

Assalamualaikum...

Kemarin pegi taska Adam Amsyar nak ambil barang2 dia.. sebab taska dah nak cuti n Adam pun dah tak taska. teacher Adam accident so tak boleh sangat nak kontrol Adam yang aktif nih...

Dapat sijil, hadiah, gambar geng taska n gambar besar sekali dengan bingkai gambar... hohohoho memula tengok gambar dia, wahhhhh baiknya dia.. boleh plak kemeramen tu dok diam. tapi masa gambar ramai-ramai dia tak da sebab teacher kata dia dok tak diam... besa la budak ni.. tak pe tak kecik ati pun sebab gambar dia sorang super comey!!!





comey kan.. dah dok rumah tok wan kita gantung rumah wan dulu eh... nanti kompom mama gantung kat rumah kita... nanti bekederet gambar Adam macam ni tau... insha Allah... amin...

Masa pegi taska tu time semua budak tido, so tak sempat la jumpa kawan2.. kesian Adam main sorang2 sambil mama papa sembang dengan teacher.

 
nagis bila sembang dengan teacher aisyah tiap kali meluah rasa dalam hati... teacer pun anggap macam anak dia... kami buat yang terbaik untuk mu sayang... nanti saya akan updatekan tentang Adam Amsyar sepanjang persekolahannya di taska ini... sedih... tak boleh taip dah... bye...