Sape di sebalik topeng maskot Along?

Ni bukan gossip tp saje nak share info ngan warga gossip cari...

Bagi mereka yang lahir tahun 80an dan 90an. pasti familiar dengan rancangan kucing yang boleh bercakap iaitu ALONG. Along ni ada adik dua orang adik iaitu Angah dan Achik. Kalau dulu setiap kali rancangan ni nak start mesti dah ready awal-awal depan TV tunggu Siti Sifir keluar..  Memang legend la rancangan nih... Tapi kali ni nak cerita siapakah yang mamakai maskot Along nih?


Mungkin ada yang dah tau dan mungkin ramai jugak yang tak tahu. Lelaki disebalik maskot Along ni tak lain tak bukan ialah pelakon yang famous dgn filem Istanbul Aku Datang iaitu Beto Kushairy.



ai baru tau... kikikiki.. uols???