sabetuahade

Halo friday!!! hepi sangad uols...sabtu ni nak gi lake town mandi manda family day JPS Penang.. sangad teruja sebab ramai joines... sesiapa yang ke lake town sabtu ni, nampak geng baju oren itulah kiterorang...


Yang best lagi dalam hidup aku kalo boleh tengok Adam Hawa uuuu.. ai memang tak de astro HD, tapi alhamdulillah aku antara yang bertuah boleh tengok melalui internet kat opis... time rehat tengok cepat2, kalo main ada hari tak sabar kul 8.30 pagi tengok terus... Kalo tak sempat aku tengok melalui tab pakai internet rumah mak aku..


Sekarang dah 52 episod uuuuu, ai tak pernah terlepas 1 episod pun... dan akan pastikan sampai epsd 80 aku tengok... hai la abang aron.... nasib la ai ada abang achik dah taw.... sapa tak giler kat aron angkat kaki? tak da punya... sekadar minat sebagai pelakon je hokeh, tak lebih...

Walopun novel aku ada dah khatam berkali2, tak jemu wes nak tengok kat tv pun sedangkan jalan cerita sama sebijik.... korang layan gak kann... minggu depan kita layan balik kkk... bye..