Colgate Slim Soft

Ok korang, ada masalah di gigi? ai sejak peknen hari tu memang masalah gigi belubang yang teruk. gigi bongsu atas bawah dah kena cabut. yang tak patut cabut pun doc tu cabut @#$%&.. so sejak gigi ai ni bermasalah ai cube tukar berus gigi baru yang 0.01mm jek.. beli 3 batang terus. en papa pun pakai jugak tau...


Memang best, walaupun gigi ai jarang, tetap ada masalah tau.. so bila pakai 0.01 colgate slim soft ni memang rasa kena abih kat celah-celah gigi... puas hati la orang cakap..

Dolu2 memang carik yang beso, nampak best ja... macam colgate twister ni... sekarang kita cuba yang kecik2 plak...

 disamping tu kepada yang gigi sensitif, pakai la ubat gigi Colgate Sensitive ni... memang ai pakai yang ni daru bujang dulu sampai sekarang...

 demi menjaga gigi yang cantik apa salahnya kan...

Cintahati ai 'Nuffnang ' dah bagi ampau senpena depavali ni ni.. so ai sedang meneruskan perjuangan bersama Nuffnang.. thanks banyak2 yer...