Whatchuwant Pimp My Ride!


Korang!!! xpax telah memberi hadiah yang berupa gadget2 yang best kepada pelanggan2 setianya melalui kempen Whatchuwant korang taw x!!!??? Worth RM10,000! worth RM10,000 SETIAP HARI??? betullllll....


 


Hadia best2 gila!!! Antaranya Samsung 40" FULL HD LED TV, Pioneer Blu-Ray Front Surround System, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Tab 2 7.0" & Nikon Coolpix Waterproof AW100!!! Semua ni eksklusif hanya untuk member2 Xpax sahaja. So, kepada pengguna selain Celcom Xpax.

*128# - Your Gateway to Getting Whatchuwant
How do you pick a pack and grab Whatchuwant? Get your mobile phone out, press *128#, then press “Call”. You’re already on your way to get Whatchuwant! After pressing *128#, just pick a pack to walk away with great prizes.
.


Kalau yang stock2 online 24 jam tu elokla amik Surf pack. Dalam surf Pack tu nanti korang boleh pilih samada nak yang pack RM5 ke RM18.. Kalau yang murah tu, korang boleh online dengan kelajuan 500MB dalam masa 24 jam.. Tapi kalau korang pilih pack yang RM18 tu, korang dapatlah rate yang best sikit. 1GB internet dalam masa 1 minggu.. Bolehla korang godek2 FB, tweet2 sana sini & update blog sampai lebam..! Heheheh..

Kalau korang pilih Talk Text Surf Pack, korang dapatlah pakej 3 in 1. Pakej ni akan bagi korang peluang nikmati 400 SMS & 400 minit panggilan ke rangkaian yang sama plus 50MB internet hanya pada kadar RM3 untuk tempoh 12 jam. Serius murah kan ?

Bagi yang hengpong cikai2 cam aku ni, pilih Talk Text Pack dah ar.. Bukannya boleh online pong.. Huhu.. Pack ni pon best.. Korang boleh text or call sahabat handai, kaum kerabat, sepupu sepapat, tok ki tok nek, rakan taulan semua hanya dengan kadar RM2 untuk 400 SMS & 400 panggilan untuk 12 jam. Ohsem kan ?




Bagi yang suka bercakap tu pulak, pilihla Talk Surf pack.  Sambil calling2 tu bolehla surf internet. Update status "Bila saya buat duckface, semua orang kata muka saya comey!" kat FB.. Pastu tweetla kat semua orang.. Tagging2 liking2 lah sampai pengsan.. Haha!


Kalau korang jenis yang tak banyak cakap tu, pilih Text Surf Pack. Hantar SMS banyak2 kat kengkawan, ahli keluarga, adik beradik, anak mak Jemah sebelah umah, & jangan dilupa Pak Semeon tokey warung nasik lemak seberang jalan dekat simpang 3 nun..  Haha! Tak cukup dengan tu ? Poke2 la kat FB pulak.. Pahtu upload pic2 duckface korang kat instagram.

Fun Pack ni pulak bagus untuk mereka yang suka tukar2 call me tones setiap hari or yang kaki gaming, dan khusus untuk kutu2 FB macam aku.. Hihok! 


Ooops! Tu baru pasal gadget.. Ni aku nak citer pasal Whatchuwant Pimp My Ride plak. 




Apa pulak Whatchuwant Pimp My Ride nih? Baca nih :-

Whatchuwant is giving away a once in a lifetime opportunity to Xpax members to have their ride pimped with MTV Pimp My Ride on special SURPRISE DAYS! PLUS, the winners will be featured on the first ever MTV Pimp My Ride show in Asia!




Meaning, pada hari kejutan tu nanti, instead of the gadgets worth RM10,000 korang akan berpeluang menang a complete make over untuk kenderaan kesayangan korang. Tak kisahlah, kereta proton ke myvi ke even motorsikal sekali pun. Pergh! Suspen tak suspen tak ?? Siap dapat being featured dalam MTV Pimp My Ride show lagi ko.. Very da booommm!

Jangan risau, make over untuk surprise Pimp My Ride akan diadakan beberapa kali sepanjang tempoh kempen Whatchuwant ni. So, kalau korang dah pilih mana2 Whatchuwant Pack kat atas ni, rajin2lah semak link xpax.com.my untuk check out senarai pemenang harian. Mana tau kot2 nama korang tersenarai.

So I GRAB THIS OPPORTUNITY TO PIMP MY CAR! 

Mana nak tau kot ada rezeki, boleh buat hadia hari lahir buat suami terchenta!!!

 tengok la keta my asben... kesiannya...
 resedung yang semakin teruk.. huhuhu...
 kalo la boleh dapat kusyen baru lagi best!!!!! mana nak tau kor rezeki.. Amin...