11102012

Alhamdulillah ai dah umo 28 uols... tua? tak masih ada angka 2 dihadapan ok.. tapi badan macam angka 40. adooiiii berat badan usah dicerita la, makin bam bam aku ni... cerita besday, special thanks 4 my luv asben bawa gi tengok wayang kat queensbay setelah sepagian menaman aku di komtar dan sudi mengambil cuti pada hari khamis.. kui kui...

 ayooo... rasa dah 2 tahun tak tengok wayang bersama.. dah akhirnya tengok jugak ber2.. sori ye Adam.. mama & papa memang ingat kat Adam, tapi ini masa kami yer..

 layan cita STOLEN! memang best, sesak nafas aku tengok cita ni...

tiramisu chese cake, tqvm papa, luv u..

peneman yang sedap...