S a r a p a n

Salam uols.. wahhh sudah 2 hari ai bersarapan makanan sebelah timur semenjung. kemarin my tech belanjar nasi kerabu khas odernya dari orang kelantan yang pandai masak masakan timur yang menetap kat penang. mak sedara staff aku jugak. sangat sedap. aku makan 1bungkus pagi 1 bungkus tengari. full set, ada ikan celop tepung, solok lada, telur masin, kopok n ulaman nyok.

Hari ni plak my bos oder kat orang yang sama nasi dagang. memang terbaek la... sedap.. rasa tak cukup lak..

And lunch tadi my bos belanja lagi makan kat Kari Coner. sakan aku ambik telur sotong+masak lemak perut+air kelapa... minum dalam buah lagik... konyang.. petang ni ai n waties nak gi arobic (setelah sekian lama aku tak menjijak kaki ke dewan itu akhirnya aku akan kembali sihat).