TAHNIAH WATIE!!!!


Assalamualaikum... hari ni 18.02.2010, khamis, jam 10.40am, di hospital seberang jaya wati atau nama pemes kat cari forum jiji selamat melahirkan baby girl, 3.7kg, secara normal... Alhamdulillah.. deu date dia 16hb, dah masuk hospital BM, tapi kena hantar gak kat seberang jaya... apa pun aku nak ucap TAHNIAH buat hang & tam... aku sebagai kawan yang rapat dengan hang hepi sangat2... cumil kan pic atas ni, tu la baby gir watie... memula tengok macam muka wati lama2 tengok cam muka tam plak... setiap dugaan ad khimahnya... semoga Allah menyempurnakan semua tanpa ada masalah.. semoga baby cepat sihat leh dok dengan mama yer... amin...