hari-harian

ari tu ayu gi cari barabg tuk baby atie yang baru lahir "rayyan' boy yer... jalan punya jalan, pi mai pi mai, bekenan sungguh kat beh bawah ni, tapi pink, baby atie baby boy, hemmmm boy pun leh pakai pink per.. tapi bukan baby yang nak bawa, mak dia kan... nak beli jugak yang ni, so suh salesgul tu bungkus, sekali dia buat macam tocang, alo lo punya la cute... sayang nak bagi, tapi dah bagi pun... hehehe.. TAHNIAH atie n hubby...
tengok tu pewut dah mula moncet... ish ish ish.. my hubby ke johor 2 minggu lepas, tak minta pun dia beli aper2... sekali dia tanyang peberet ayu... 'strawberry' sedap sangat.. tu yang sampai tepercik kat baju... hehehe.. hilang kempunan :D tq laling...
28/01/2010, ayu kena gi palam/tampal gigi yang beluang... 2 batang gigi, 1 bulan lagi lagi 2 batang.. ha banyaknya belubang???? hemmmmmm... gigi bongsu atas kanan patut kena cabut dah sbb nak teruk, so disebabkan ayu pregnant tak boleh lagi, kena tunggu 4-6 bulan baru boleh... doc kata kalau tahan biar dulu, sbb gigi tu hujung sangat boleh menyebabkan isi pipi ayu luka/hancus... huhuhu sian kan tapi sakit...
01/02/2010, memeow aku selamat bersalin dengan 5 eko anak kat rumah ayu... petang tu juga ayu balik tengok, maklumlah anak sulung kan... hehehe.. cute sangat, yang bestnya dia selalu peluk anak dia tarik tido dalam pelukan dia, so sweettttt.... tapi bila dia dengar ja sora ayu terus dia tinggal anak dia.. kenapa? ni la tukang beli n bagi makanan dia... so sbelum dia beranak ayu belikan whiskas tin (ikan lenyek) tuk dia sbb ayu dok bagi yang macam kopok tu jek, takut dia jemu plak... so masa nak beranak tu dia sempat la rasa makan sedap.. hehehehe.... TAHNIAH juga buat memeow busuk...
04/02/2010, hari ni, pagi ni, kat opis ni, tempat air masak rosak, selalu dok bancoh 3in1, so disebabkan teringin minum manis tak dapat, buka jek peti ais, aiskrim+roti kak ina beli ari tu ada lagi la... tunggu apa lagi, 1 gelas penih la... tak sejuk ke makan pepagi buta?? jawapannya tidakkkk... :P sedapppp..