4days to go!!!!

~39weeks 3days~
 
Alhamdulillah.. due date sabtu ni 13/09/2014, tapi baby tak tau la nak keluar bila... sekarang pun tak da sakit apa2.. huhuhu dan saya masih sedang bekerja memanjat tangga pejabat ke tingkat 3 tiap2 hari turun 4-6 kali... naik masuk keja kul 8, turun makan kul 10, naik pas tu turun kul 12 ambil adam amsyat, pas tu naik, balik kul 5 tak 6 kali tu... tapi tak pe, orang kata jalan banyak senang bersalin... aminnnn harap macam tu la hendaknya....
 

sebelum besalin dok atoq kat en papa nak makan macam2..hihihi... my fev nasi kandaqqqq...