:D

Assalamualaikum....

sebenarnya tak tau nak update apa... so meh mama update pada hari rabu. app. cek perut kebetulan nak gi jusco BM baru buka so ambil keputusan ambil cuti lah.. minta en papa cuti sekali. kebetulan Adam Amsyar cuti minggu ni, so tak kalut nak balik ambil dia tengahari, dok dengan maktok jab yer....

Kat klinik dok dari kul 8am sampai 11.30am... fuhhh memang dugaan sebab apa pun tak masuk perut hanya bertemankan air kosong jer... huhuhuhu kesian kat baby dengan en papa... sori la no.... disebabkan ada masalahan keputihan, kena la jumpa doc. so doc ambil sedikit untuk buat ujikaji...wahhh ayat farmasi sangad.... keputihan makin teruk tu yang jumpa doc jugak sebab dah nak warna hijau... sangat bahaya hokeh ok untuk kandungan. boleh menyababkan keguguran. huhuhu tak mau la.... nanti sy cita sikit bab keputihan yang amat bahaya ini yer....

So lepas makan tengahari gerak terus ke jusco, sekali hujan lepast yang amat sangat. parking plak memang penuh giler atas bawah. dekat setengahjam carik park jumpa juga, tapi bukan dipetak parking... hahaha... yang teruk ja tempat OKU penuh dengan kereta MEWAH yang tiada stiker OKU. sangat kesian.mungkin mereka itu mahu dipandang OKU dari segi otak.

Orang penuh giler.... kedai2 ok jugak. tempat makan tingkat 2, besar dari sebelum ni kat bandar perda. cantik...ala2 ikea pun ada..hihihi... ada 1 sudut tempat makan tepi shusi king ni cantik... so kami some estri pun begambar sebab tak da orang...
 
 
 belakang en papa tu yer.... ini gaya si abang Adam Amsyar, papanya copy...
 
hohoho mak buyong 6bulan 2minggu... muka tak kembang sangat macam peknen kat Adam dulu... tapi badan kembang... hahaha... so malas nak jalan bayak g terjah tempat baju ngandung... tak bnayak pilihan walaupun ada saiz. tapi dah pegi tu beli jugak 3helai...
 
skrit 1 baju 2.... kali ni beli skrit peknen plak. seluar dah ada 3.
 
 pakai terus keesokkan harinya...hihihi

peace..... ;)