36weeks

salam...

disebabkan esok rasa macam nak cuti, saya update tu esok dimana cukup 39 weeks pregnant...

sampai ke hari ni ALHAMDULILLAH sangat2, saya sihat + kuat lagi. mampu lagi naik tangga opis, berjalan2 (tapi tak laju banyak dah nak mcm adik beradit penguin). perut berasa berat sikit, tapi rasa biase jek, pinggang kiri kanan mula rasa sakit sikit. air yasin+air bismillah 6 dah abis minum, air akar siti fatimah saya buat mandi kekadang sambil mandi minum la, kalo yang KAW punya tak mampu nak minum... rasa hanyir sikit...

makan macam besa la lalu makan sungguh. berat mentain 80kg. kaki bengkak jugak dah tak surut.

Puan seterusnya akan memasuki minggu ke-39, saat hampir bersalin minggu kedua terakhir sebelum bersalin. Perut kita sudah begitu besar dan berat. Buat masa ini kita perlu fokuskan fikiran kepada perkara-perkara positif dan bayangkan pemandangan indah. Kita perlu pastikan segala persediaan untuk melahirkan telah siap dikemas dan diletakkan di tempat yang muda diambil.

dan ini muka puan dah sedang tunggu hari... :D

:D