Tournament Bowling

Asalamualaikum...

Lamanya tak update blog... dimulakan dulu dengan tournament bowling JPS Penang buat. lama tak main boling. last 4 5 tahun lepas kot main bowling ni. 

sebenarnya tak pandai main pun.. kekadang ja dapat 100.. kadang kadang ya... bukan selalu.. selalu 80 lebih ja... hihihi sebab tu tak main selalu sebab tak reti main... layan pic pemilihan untuk JPS SPS dulu.

Pink Black team. si boboy tu tak sempat ambil baju.. dari kiri helmi, kak safa, iolls, watie.

ni pegang bola orang jer... bola sendiri jari dah tak celus... hihihi...

yeahhhhhh... team kami dapat no brapa tak ingat... hihihi

iolls dapat no 3 sebab 1 & 2 menang kat champion la kak safa n wati... depa ni wakil negeri bila JPS Malaysia buat tournament.

Awal bulan march ada tournament JPS Penang. ni geng gegel yang kena campur dengan 3 lelaki. so 1 kumpulan ada 4, 1 wanita 3 lelaki. 



geng opis yang main. tengah tu my bos, dia penyokong tegar hari tu... dapatang bagi sokongan.

result kumpulan iolls yang putih tu

result iolls plak no 2.. alhamdulillah... tetiba menjadi game 1 & 2. 3 tu mmg kembali ke keadaan asal.. hahaha...


tq alls............