Berendoi Ammar Rifqi

Assalamualaikum....

Cerita 8 bulan lepas hari ni baru nak update kat blog... maaf yer, tapi saja nak share dengan korang gambar anak kedua ai berendui pada hari makciknya bertunang iaitu adik ai 2 last. si makcik bertunang tengahari, Ammar Rifqi berendoi petang. sebenarnya tupang kenduri ja, yang gran tu majlis tunang makcik yer. ahkak tumpang k....

Masa hari berendoi ni tengah pantang lagi, Ammar Rifqi baru unmur 19 hari, so mama pun mula kontrol duduk, pas tu tak boleh dok dah, minta lapik bantal la kat bontot..

mari kita layan cerita begambar yer...

Abam Adam Amsyar rasmi duduk dengan duapupu dia...

pelamin bertunang makcik, sebenarnya adik ai nak biasa ja, terajin mana pun tak tau nak buat macam ni, apa lagi terima dengan dada yang bidang la dia... hahaha... cantik, kalo aku pakai buat kawin.

ni ja pic yang ada kat ai nak tunjuk, my sis ni montel orangnya... kaya dengan pipi... hihihi... suka tengok makeup dia, nampak lain, macam ai bertunang dulu muka berubah jg...

ini makhandam pelamin kecil untuk si kecil ai... tq wa (sepupu mak ai tapi baya ai) hihihi...

cantik dia deco, buaian ni zam yang ai ambil masa wedding tu sponser. tq sangat zam...

ni tokndak ai, tapi masi kuat , sepatutnya ai kena panggil nenek tapi tokndak lagi sedap, jadi anak2 ai panggiil nenek la..

belove tokwan kena ngasuh sat, mama nak baring sebab sat ni nak kena duduk lama.

ni pelamin tumpangan Ammar Rifqi




abam cerita dok luar la. kenduri mama pun tak boleh nak buat apa la, pagar kena bukak, dia pun raya cina la...


pengantin baru nak naik pelamin


tesengeh, pas tu lama-lama sakit... hahaha...

aim hepi....

kena angkat jugak 3-4 kali dari buaian tu sebab dok ek ek cakap johor...

masa ni minta makngah snap gambar dia

bedung tu abis tekeluar sebab kalo tak bedung tak tdo la dalam tu...

tengok tu budak botak tu...


masa ni abam duduk ja papa cakap, lepas tu  larikkkkk

bersama ibu mertua yang letih tolong buat kuih...

#kazrulsfamily

keja dia susun air yassin....

kebetulan esok tu 11hb 10 besday ai ke 30 so abah buat kejutan!!!! tq abah...